Trivia Crack antwoorden

Als je bij Trivia Crack een antwoord moet geven, dan kun je vaak al een of twee antwoorden wegstrepen, deze zijn overduidelijk niet goed. Als je het goede antwoord niet weet, dan kun je er vaak al twee verwerpen. Je hebt in totaal dertig seconden en dan heb je genoeg tijd om de foute antwoorden er uit te halen, zodat je het meest waarschijnlijke antwoord kunt kiezen.

Je begint Trivia Crack door zes personages te verzamelen, die de categorieën vertegenwoordigen. Je kunt het beste als eerste kiezen voor de onderwerpen, waar je goed in bent. De andere categorieën bewaar je tot het einde. Hierdoor kun je voorkomen dat je tegenstanders een karakter stelen waar je goed in bent en waar je veel moeite voor hebt gedaan.

Als je op een vakje met de kroon komt, dan heb je twee opties. Je kunt een vraag beantwoorden om een van de personages te winnen, maar je kunt ook een tegenstander uitdagen en van hem of haar een personage stelen. Je kunt je tegenstander het beste alleen uitdagen wanneer je weinig te verliezen hebt of veel te winnen hebt. Als je de uitdaging verliest, dan raak je ook je personages kwijt dus let goed op wanneer je die keuze gaat maken.

Bij Trivia Crack kun je gebruik maken van bonussen, het advies is om dat alleen te doen wanneer je deze echt nodig hebt. De bonussen bij Trivia Crack zijn namelijk duur, ze kosten je veel munten. Maak hier gebruik van als zij echt het verschil maken, hierbij kun je denken als een overwinning van je antwoord af zal hangen.

De strategieën die hier nu besproken zijn van Trivia Crack, zijn eigenlijk gebaseerd op logica. Eerlijk spelen duurt namelijk het langste. Dus probeer het nu zelf eens en wie weet kun jij wel van je vrienden winnen met Trivia Crack en laat je zien dat jij de meeste kennis in huis hebt! Het draait bij Trivia Crack alleen maar om kennis, als je het strategisch aan gaat pakken dan kun je ieder potje gemakkelijk winnen! Het wordt door steeds meer mensen gespeeld. Het is een populair quizspel wat gespeeld kan worden op Facebook, Android en IOS. Speel vandaag nog een potje Trivia Crack en daag je vrienden uit!

Wil je cheaten en nog meer tips om je vrienden te verslaan download dan onze Triva Crack cheats en tips guide voor maar €2,99. Klik op het onderstaande plaatje om onze Triva Crack cheats en tips guide te downloaden.

antwoorden trivia crack